Gevoeligheid in Balans

Hét programma voor hoogsensitieve vrouwen die de regie terug willen over hun gevoelens, energie en gedachten, zodat ze weer de vrijheid voelen om volledig zichzelf te zijn.

Startdatum:
1 maart 2021

Wat ik zie bij de vrouwen die bij mij komen is dat ze worstelen met wie ze denken te moeten zijn, en wie ze werkelijk van binnen zijn.

Ze voelen mensen en sferen goed aan. Maar het gevolg hiervan is dat ze zich aanpassen, zich alles persoonlijk aantrekken, aan ieders verwachtingen willen voldoen, zich ondanks dat niet gehoord en gezien voelen, en leven met een masker op. Of erger nog, niet eens meer weten wie ze zijn.

Dat vreet energie. En tegelijk denk je dat je nog harder zou moeten werken en nog beter je best zou moeten doen. Zo kom je terecht in een eindeloze cyclus van teleurstellingen en weer doorgaan. Maar wat je ook probeert. Je hebt nooit het gevoel dat je goed genoeg bent.

Regelmatig komt dat gevoel omhoog. Dat borrelende gevoel dat je iets moet veranderen. Dat dit het niet kan zijn. Dat er meer in het leven zit. Meer in jou.

Als je maar wat meer zelfvertrouwen had. Als je maar voor jezelf durfde te gaan staan. Als de mensen om je heen je maar zagen, en je respecteerden voor wie je bent. Je neemt je voor om het anders te gaan doen, een andere houding aan te nemen. Maar het werkt niet, en al snel zit je weer in hetzelfde cirkeltje.

Dit patroon houdt je klein. Het zorgt ervoor dat je nooit gezien zult worden, dat je je altijd door anderen laat leiden en nooit de ruimte krijgt om te doen waarvoor je hier kwam. Dat maakt je ongelukkig.

Weet dat je je niet hoeft neer te leggen bij dit lot.

Er is zoveel meer voor jou mogelijk!

 

Je kunt innerlijke rust creëren, door anders te gaan kijken naar jezelf, en de mensen om je heen. Meer energie overhouden, door jezelf te beschermen. Gelukkiger zijn, door te ontdekken wie je bent, wat je wilt en je eigen keuzes te maken. En daardoor word je gezien en gewaardeerd voor wie je werkelijk bent.

Wat zou het voor jou betekenen als je lekker in je vel zit en de vrijheid voelt om helemaal te jezelf te zijn?

Als je stevig in je schoenen staat. En je niet langer klein houdt om altijd maar de harmonie te bewaren, of anderen te redden? Omdat je vertrouwen hebt in je eigen weten en je eigen kunnen. Omdat je weet dat je altijd goed genoeg bent. Zelfs als het niet zo gaat als je zou willen.

 

Wat als je een stappenplan had om dat te bereiken?

Zodat je precies weet wat je kunt doen om bij jezelf te blijven. En dat wat van een ander is, bij de ander te laten. Je neemt niet langer alle verantwoordelijkheid op je. En trekt je niet meer alles persoonlijk aan, maar je weet hoe je het los kunt laten. Waardoor je meer rust voelt. Je houdt energie over. En je bent in balans. Je relaties verbeteren. En je trekt zelfs mensen aan die veel beter bij je passen.

 

En wat als je het niet alleen hoeft te doen?

Niet langer terugvallen in oude patronen, nadat je hebt geprobeerd jezelf te veranderen omdat je een inspirerend boek hebt gelezen of een workshop hebt gevolgd.
Niet langer afleiding zoeken in televisie, sociale media, uitjes, winkelen of zelfs yoga.

Maar echte transformatie, van binnenuit. Zodat je nooit meer hoeft terug te zakken, omdat je weet hoe je je eigen balans herstelt.

 
Geen malende gedachten meer, omdat je niet weet hoe je het aan moet pakken. Maar aan de hand meegenomen worden, terwijl je leert om het zelf te doen.

NieuwetijdsVrouw

Renée Alkemade

Ik ben Renée Alkemade, en ben sinds 2012 intensief actief op het gebied van persoonlijke groei, hoogsensitiviteit en intuïtieve ontwikkeling. Als coach, trainer en ervaringsdeskundige weet ik wat ervoor nodig is om je gevoeligheid om te zetten van een obstakel, naar je kracht.

En als hooggevoelige vrouw weet ik hoe het is om je van jongs af aan te schikken naar wat anderen van je vragen of verwachten. Behalve dat het me veel energie kostte om altijd alles goed te doen voor iedereen, zorgde het ervoor dat ik afgesloten raakte van mezelf.

Tot ik besefte dat ik niet was wie ik wilde zijn. En ik het leven niet beleefde zoals ik wilde. Ik heb jaren hard gewerkt om mezelf en mijn leven weer in balans te krijgen. Een pad vol inzichten, openbaringen, liefde en zachtheid. Maar ook confronterend, steeds weer in de spiegel kijken en loslaten van wat ik dacht dat veilig was. Het lukte me, om mezelf en mijn leven weer in balans te krijgen.

“Your comfort zone is a beautiful place, but nothing ever grows there.”

Een hoogsensitieve vrouw die in haar kracht staat, leeft vanuit haar hart. Ze heeft compassie voor anderen. En is tegelijk duidelijk in wie ze is, wat ze wil en waar haar grenzen liggen. Ze woont het liefst in een wereld van liefde, vrede en echte verbinding. Ze is een rolmodel voor vele anderen. Ze laat zien hoe het ook kan.

Dat is waarom ik Gevoeligheid in Balans ontwikkeld heb.

Alles draait om balans. Kijk maar naar de natuur en haar ecosystemen. Zolang je steeds weer je eigen centrum weet terug te vinden, ben je in staat om te kiezen voor rust, vertrouwen, voldoening, verbinding en groei.

Door je aandacht naar binnen te richten, herstel je de diepe verbinding met jezelf. Je gaat je stap voor stap ont-wikkelen. De sluiers een voor een afdoen. Daarbij richt je je op verschillende aspecten van jouw zijn:

 

Fysieke lichaam

Leer weer te luisteren naar wat je lichaam je vertelt. Aanwezig te zijn in je lijf, in plaats van rond te zweven in (of boven) je hoofd. Want daar vind je de rust, vertrouwen en de signalen die je vertellen wat je nodig hebt. 

 

Emoties

Door op een andere manier om te gaan met je gevoelens, hoef je ze niet meer te onderdrukken, blijven ze niet meer dagenlang hangen, heb je geen last meer van ze en sta je steviger in je schoenen. Niet meer tegen de stroming in, maar meebewegen met wat er is.

 

Mind/gedachten

Door gedachten en overtuigingen te herkennen voor wat ze zijn en waar ze vandaan komen, ben je in staat om ze los te laten of om te buigen. Je gebruikt je hoofd, in plaats van andersom.

 

Energie

Als je leert hoe je je energie kunt richten, doseren, ermee kunt spelen, weet je hoe je bij jezelf kunt blijven, en niet meer (onbewust) leegloopt. 

 

Door deze elementen in balans te brengen, voel je dat je heel wordt. En dat je enorm groeit als persoon.

Hoe ziet het programma Gevoeligheid in Balans eruit?

De NieuwetijdsVrouw Academie

Gevoeligheid in Balans is een programma van ervaren, ontdekken en praktische tools. Deze worden online beschikbaar gesteld in 12 modules. Dit zijn alle stappen die je nodig hebt om de verbinding te herstellen met de vrouw die je van binnen al bent, en haar steeds meer te gaan (be)leven.

Begeleiding

Je kunt mij zien als je persoonlijke mentor. Je gaat door je eigen proces. En ik bied je daarin alle tools en begeleiding je nodig hebt.

Er zijn 5 groepscoachingcalls waarin je terecht kunt met al je vragen. En 3 keer hebben we samen een een-op-eengesprek. Waardoor je precies krijgt wat jij nodig hebt.

Daarnaast ontvang je ook nog een reading, waarin ik me afstem op jouw energie. We kijken waar het stroomt, waar het stokt, en wat er voor nodig is om te kunnen groeien.

Online classroom

We gaan drie keer live met elkaar aan de slag in een online masterclass, waarin je verdieping krijgt van de stof, en we samen oefenen.

Community

Je zit in het programma samen met een kleine, intieme groep van hoogsensitieve vrouwen zoals jij. En je krijgt toegang tot een besloten online groep om vragen te stellen, te connecten en successen te delen.

Live experience workshop

Een dag om elkaar echt te ontmoeten en om in de praktijk te oefenen met de tools die in het programma aan bod zijn gekomen.

De lessen in de NieuwetijdsVrouw Academie zijn verdeeld over 12 modules:

Module 1 – De basis

We beginnen met dé vaardigheden waarop je verdere ontwikkeling gestoeld is. En die je meteen meer rust geven en je het gevoel geven thuis te komen in jezelf.
 
 

Module 2 – Emoties dragen

Je ontdekt hoe je jezelf in balans brengt. Hoe je omgaat met gevoelens en emoties op een manier die alles draaglijk maakt en waardoor je kunt loslaten. Ook ga je ervaren hoe krachtig jouw gedachten zijn.

Module 3 – Ik en de ander

Wat is van jou en wat is van de ander? Wanneer vervloei je, en wanneer ben je in verbinding? Leer onderscheid te maken in wat je waarneemt. En tot jezelf te komen… én blijven.

Module 4 – Overtuigingen

Ontdek dat overtuigingen veel meer omvattend zijn dan je had gedacht. Waar ze vandaan komen, en hoe je ze loslaat. Zodat je de regie terug krijgt over je gedachten en weer je eigen waarheid bepaalt.

Module 5 – Transformeren van pijn

Je leert op een andere manier om te gaan met pijnlijke herinneringen en emoties. Zodat je niet langer blokkades opwerpt voor jezelf. Maar deze los kunt laten, en jezelf geeft wat je nodig hebt. Je ontdekt je eigen draagkracht.

Module 6 – Zelfliefde

Hoe zie je jezelf? Hoe ga je om met jezelf? Je lichaam? In relatie tot anderen? Hoe aardig ben je eigenlijk voor jezelf? Ontdek hoe je dit kunt veranderen, waardoor je leven een stuk lichter en liefdevoller wordt.

Module 7 – Angst en vertrouwen

Wat heeft jouw angst je te vertellen? En hoe vind je weer het vertrouwen, in een situatie, in het leven, in jezelf? Angst is een slechte raadgever, maar als jij weet hoe je ermee om moet gaan, sta je een stuk krachtiger in het leven.

Module 8 – Hoofd vs. hart

Malende gedachten, wikken en wegen, terugdenken en vooruitzien. We raken vaak verstrikt in gedachten die niet helpend zijn. Ontdek hoe je een einde maakt aan die gedachtenstroom. En hoe je de antwoorden vindt, in samenwerking met je hart.

Module 9 – Wie ben ik

Maak kennis met de vele vlakken die jouw diamant vormen, rondom de kern van wie je bent. Ontdek jouw potentie. En krijg inzicht in wat werkelijk belangrijk voor jou is, en waar je naartoe wilt met je leven. 

Module 10 – Authenticiteit

Hoe zie je jezelf? Hoe ga je om met jezelf? Je lichaam? In relatie tot anderen? Hoe aardig ben je eigenlijk voor jezelf? Ontdek hoe je dit kunt veranderen, waardoor je leven een stuk lichter en liefdevoller wordt.

Module 11 – Grenzen

Neem je eigen ruimte in. Ontdek hoe je trouw kunt zijn aan je grenzen, wensen en waarden. Zonder dat je hiervoor ver buiten je comfortzone hoeft te treden.

Module 12 – Stralen als NieuwetijdsVrouw

Voel je volledig verbonden met jezelf, en al wat is. Laat de nieuwetijdsvrouw in je stralen als nooit tevoren. Zodat je een baken van licht bent. Niet alleen voor jezelf, maar ook voor je omgeving.

Dit krijg je: 

Online training 12 modules

Vijf groepscoachingcalls

Drie masterclasses

Besloten community voor dagelijkse support

Experience workshop, we komen live bij elkaar

Reading

Maximaal 12 vrouwen voor persoonlijke support

Hoe lang wil je nog kiezen voor hetzelfde liedje?

Een cursusje mindfulness, yoga of proberen je gedachten uit te schakelen door meditatie, het helpt tot op zekere hoogte om je af te leiden van de waan van de dag. Maar je wilt juist de diepte in. Want als jij weet hoe je anders kunt omgaan met die waan, dan heb je geen afleiding meer nodig om je beter te voelen.

 

Het gevoel dat je sterk moet zijn, en dat je er alleen voor staat dus ook maar alles in je eentje moet dragen, houdt mensen vaak tegen om zich bij elkaar te rapen en in actie te komen. Alsof worstelen met het leven de norm is, alsof het nu eenmaal niet anders kan. Maar waarom voel je dan die onrust? Het verlangen om uit die cirkel te breken?

Ook schaamte en schuld zijn grote saboteurs. Wie ben ik om mijn tijd, aandacht en geld in mezelf te investeren? Kan ik dat wel maken? Wat zullen ze daar van vinden? Want ja zeggen tegen jezelf, is nee zeggen tegen andere dingen. Maar hoe lang ben je nog bereid om jezelf op de laatste plek te zetten?   

 

Als je het inhouden zat bent, als je je niet meer wilt aanpassen ten koste van jouw energie en levensplezier, als je je als mens en spiritueel wezen wilt ontwikkelen, en de vrouw die je werkelijk bent wilt bevrijden. Wacht dan niet langer.

Voel jij dat dit de juiste stap voor jou is?

 

Meld je aan en we gaan in gesprek om te kijken of we een goede match zijn en hoe Gevoeligheid in Balans jouw leven in 4 maanden een positieve boost kan geven.

Geen risico met de garantieregeling

Ben je om wat voor reden dan ook ontevreden met je aankoop? Stuur dan binnen 14 dagen nadat je gestart bent een bericht. Je ontvangt je geld terug.

Dit programma is perfect voor jou:

…als je meer energie wilt hebben

niet langer leeglopen door de emoties van anderen over te nemen, te veel verantwoordelijkheden op je te nemen omdat je geen nee durft te zeggen, of verstrikt bent geraakt in je eigen gedachten. 

 

….als je rust en ruimte wilt in je hoofd 

zodat je de gedachtenstroom kunt stoppen waardoor je beter slaapt en je minder druk maakt.

 

…als je minder aan jezelf wilt twijfelen

vertrouwen op je eigen weten en commentaar niet langer persoonlijk opvatten.

 

…als je sterker in je schoenen wilt staan

omdat je de regie hebt over je gedachten, gevoelens en je energie.

 

…als je je niet langer wilt laten meeslepen in drama en negativiteit

maar je wilt richten op wat jou voedt, waar jij energie van krijgt en waar je gelukkig van wordt.

 

…als je niet bang bent

om je ogen te sluiten, naar binnen te keren en je energie weer te laten stromen, zelfs door thema’s die spannend voor je zijn.

 

…als je weet dat het NU jouw tijd is

Wat deelneemsters zeggen over Gevoeligheid in Balans:

“Ik wilde zo graag iets proberen om de onrust waar ik in zat te overwinnen, mijn hoofd zat zo vol. … De oefeningen voelden zo goed. Het werkt gewoon. Dus dat vertel ik altijd aan iedereen. … Ik maak me veel minder druk. Het blijft niet te lang meer hangen. Soms kon ik wel maanden over iets inzitten. Nu duurt het hooguit nog een paar dagen, dan is het weg.

Ik sta nu ook heel anders in mijn werk. Ik neem meer ruimte in. Ik houd me wel aan de regels maar niet meer zó strikt. Als ik nu een keer naar de fysio moet, wring ik me niet meer in alle bochten om dat buiten werktijd te doen, wat bijna onmogelijk is. En mensen gaan erop reageren, ze gaan rekening met me houden. Dat vind ik wel grappig, hoe dat werkt.’’

Pam van B.

“Sinds de cursus neem ik de energie van anderen niet meer over, dat is voor mij echt een verademing. Ik sluit me niet meer af. Ik kom niet meer uitgeput uit mijn werk, maar ik heb energie over. Ik reageer niet meer af op mijn man en zoon. … En ik doe dingen voor mezelf en neem tijd om uit te rusten, zonder dat ik me daar nog schuldig over voel.

Ik doe nu dingen die ik een jaar geleden niet eens zou kunnen bedenken. Het programma heeft me ook geholpen in de praktijk om mijn angsten aan te kijken en los te laten. Ik ga er op een andere manier mee om. … Soms doe ik nog een oefening, maar ik merk dat het vaak al genoeg is om een intentie te zetten, ik hoef er niet meer bewust voor te gaan zitten.

Ik vond het een hele fijne cursus, je kunt het zelf doen wanneer je wilt, je kunt zeggen ik doe een of twee oefeningen, dat vond ik een groot voordeel, dat je het op je eigen tempo kunt doen.”

Miriam A.

“Ik heb meer rust in mijn hoofd. Ik was zoekende. En ik heb gevonden wat ik zocht. Ik weeg veel meer af of dingen goed voor mij voelen. Soms vind ik het nog wel moeilijk om nee te zeggen. Maar door het niet te doen, merk ik dat ik krachtiger word. En dat het voor mij persoonlijk beter voelt. Ik stem mijn verstand en gevoel nu op elkaar af.

Ik kan situaties meer op een afstand bekijken, ik duik er niet meer in. Ik geef mijn dochter meer de ruimte om zelf ontdekkingen te doen en keuzes te maken. Ik doe het niet meer vóór haar. Ik weet zeker dat zij daar ook krachtiger van wordt.”

Martha Wouters

“Eigenlijk ben ik heel aan het worden, dat kan ik echt zeggen. Dingen die ik eerst frustrerend vond maak ik nu bespreekbaar, het is open, en ik kies er nu bewust voor om ze toch te doen. Ik doe het vanuit een ander stuk. Dus niet vanuit het redden. Dat heb ik heel erg bij mezelf ontdekt. Als mensen zich naar voelen, ben ik altijd degene die gelijk iets wil doen. Eigenlijk wil ik het wegpoetsen. En door dat stuk in mijzelf te accepteren, hoef ik het ook veel minder weg te poetsen bij anderen.

Het heeft me ook veel gebracht om naar de plekken toe te gaan in jezelf. Echte aandacht naar binnen. Dus niet naar buiten, dingen oplossen door andere dingen te gaan doen of te vermijden. Het is gewoon heel mooi, het heeft me echt verder geholpen. De cursus heeft me heel veel opgeleverd. Het is nog niet klaar, dat niet. Maar ik heb nu de tools.”

Renate

“Jij helpt het vlindertje in mij weer haar vleugels uit te slaan en te vliegen. Jij, je programma, je openheid en liefde. Daar ben ik dankbaar voor! Dankjewel voor de prachtige dag en alle handvatten die je me geeft als Nieuwetijdsvrouw.”

Angela

“Wat een bijzondere ochtend heb ik gisteren mogen ervaren. Je wist niets van mij en mijn persoonlijk leven. Het is bijna een wonder hoe je op een afstand zo ontzettend dichtbij kon komen. Je beschrijvingen waren heel treffend. Processen waar ik middenin zit! De toekomstbeelden kwamen overeen met hoe ik me die al voorstelde, wat mijn vertrouwen in die toekomst nog meer versterkt.’’

Irene Coerts

“Wat een verhelderende reading heb ik van Renée mogen ontvangen. De symboliek waarmee ze vertelt vond ik erg prettig. Hierdoor kon ik ook zelf een beeld creëren bij wat ze vertelde. Haar stem en houding zijn erg rustgevend waardoor ik makkelijk kon ontspannen. Een aanrader voor iedereen. Ook voor mensen die wat sceptisch staan tegenover readings, omdat het erg aards gebracht wordt.’’

Linda Olk

Wil jij weten of Gevoeligheid in Balans voor jou de juiste stap is?

Meld je aan en we gaan in gesprek om te kijken of we een goede match zijn en Gevoeligheid in Balans jouw leven in 4 maanden een positieve boost kan geven.

Wat ga je doen?

Dit is je resultaat:

Aanwezig zijn

Je leert hoe je echt aanwezig kunt zijn. Aanwezig in het moment. Aanwezig in je lichaam. Zodat je bij jezelf kunt blijven in contact met anderen.

Gedachtenkracht

Je merkt wat gedachten met je doen en hoe je ze op een positieve manier kunt inzetten.

Overtuigingen

Je ontdekt welke (belemmerende) overtuigingen je hebt over jezelf, anderen en situaties. En hoe je deze verandert.

Balans

Je ontdekt hoe je je lichaam in balans brengt.

Rust

Je gaat spanning afvoeren, waardoor je tot rust komt.

Emoties

Je gaat negatieve emoties loslaten en positieve emoties aantrekken.

Compassie

Je gaat je oordelen herkennen en leert hoe je hier met compassie mee om kunt gaan.

Healing

Je gaat terug naar de oorsprong van pijn en angst die je nu nog ervaart en leert jezelf te helen.

Vertrouwen

Je ontdekt de andere kant van angst, waardoor je het op een positieve manier kunt gebruiken.

Ruimte

Je gaat je eigen ruimte innemen en minder druk op jezelf leggen, waardoor je minder spanning ervaart.

Kracht

Je gaat vluchtgedrag herkennen en ombuigen, zodat je overeind blijft.

Helderheid

Je gaat minder piekeren, minder twijfelen en kunt jezelf hierin een halt toeroepen.

Essentie

Je komt weer in contact met wie je in essentie bent, en gaat meer ruimte voor haar scheppen.

Grenzen

Je ontdekt hoe je grenzen kunt stellen zonder schuldgevoel.

Zelfreflectie

Je exploreert verschillende kanten van jezelf en wat die voor je betekenen.

Autonomie

Je stapt uit de slachtofferrol en neemt weer de verantwoordelijkheid voor je leven.

Stralen

Je ontdekt de mooie en krachtige kanten van je gevoeligheid en hoe je die kunt inzetten om een positieve invloed te hebben op je omgeving.

Veelgestelde vragen

Wat kost Gevoeligheid in Balans en is dat het waard?

De waarde van het programma (nog los van de resultaten die je ermee behaalt!):

12 online modules t.w.v. € 900
5 groepssessies t.w.v. € 195
3 masterclasses t.w.v. € 177
3 een-op-een sessies t.w.v. € 225
vragen en support t.w.v. € 197
1 live dag t.w.v. € 137
1 reading t.w.v. € 97
———————————–
Totaal: € 1.928

Je investering is nu € 997 (of 3 termijnen van € 347).

Dat is misschien een heel bedrag voor je. Zo’n investering in jezelf is spannend en kan allerlei gevoelens en belemmerende overtuigingen oproepen. Mocht dat bij jou ook het geval zijn, dan wil ik je uitnodigen om die te onderzoeken voor jezelf.

Wellicht kunnen deze vragen je daarbij helpen:
– Wat vind ik belangrijk?
– Wat heb ik nu nodig?
– Gebruik ik geld als een excuus om weg te lopen voor mijn ontwikkeling?
– Heb ik er vertrouwen in dat ik me voor 100% inzet als ik ja zeg?
– Wat kost het me, als ik niets verander aan mijn situatie, aan innerlijke rust, geluk, energie, levensvreugde?
– Hoe lang ben ik nog bereid om al het andere boven mijn levensgeluk te plaatsen?

De vraag is niet óf het het waard is (want dat is zo!). De vraag is of jij het jezélf waard vindt.

Kan ik dit wel?

De moeilijkste stap, is om te beslissen dát je het gaat doen. Als je je eenmaal op de weg naar binnen bevindt, wil je niet meer terug. Het is een ontdekkingsreis naar jouw essentie. Daarin bestaat geen goed of fout. Alle vrouwen die aan het programma deelnamen, hebben een groei doorgemaakt.

En loop je vast, of lukt het je niet om de diepte in te gaan? Dan ben ik er voor je, en ik help je erdoorheen.

Verlaten mensen mij als ik verander?

Vaak vindt de ander het alleen maar fijn dat je meer jezelf wordt. Als je goed in je vel zit, straal je dat immers uit naar je omgeving. Maar soms ontdek je ook dat mensen minder goed bij je passen dan je had gedacht. En dat het juist beter voor je is om wat afstand te nemen.

Hoe zou het zijn om te weten dat de mensen in jouw leven van je houden om wie je écht bent?

Waarom werkt deze cursus?

Vaak denken mensen dat ze al van alles doen om de situatie om te draaien. Ze ‘proberen’ van alles. Van positief denken tot assertiever zijn. Afstand nemen van moeilijke mensen, of minder uren gaan werken.

Het probleem is dat je hiermee niet de kern van het probleem aanpakt. Vaak heeft het dan ook maar tijdelijk effect.

Als je blijvend meer rust wilt, als je je krachtig wilt blijven voelen en je gelukkiger wilt voelen, dan moet je niet de symptomen oplossen, maar tot de kern komen. En die kern ligt niet in de buitenwereld, maar binnenin jou. En daarmee ga ik met jou aan de slag.

Ik zou dit toch ook alleen moeten kunnen oplossen?

Dit is een valkuil waar veel hooggevoelige vrouwen in trappen. Erkennen dat je een beetje hulp nodig hebt is niet zwak. Er is juist moed voor nodig.

Je leert je leven lang al van en met anderen. Dat is makkelijker, leuker én sneller. En zeg eens eerlijk, als je dit in je eentje kon oplossen, had je het dan niet allang gedaan?

Wat is het risico van niets doen en gewoon zo doorgaan?

We beseffen ons vaak niet wat het kost als we niets veranderen. Het vooruitzicht dat we dan gefrustreerd en uitgeput blijven is niet vrolijk. Maar we zijn zo gewend om onszelf weg te cijferen, en om ons sterk te houden, dat we pas voor onszelf gaan zorgen wanneer ons lichaam ons (herhaaldelijk) in de steek laat.

Misschien geloof je dat jou dat niet overkomt. Maar wist je dat je als hooggevoelige sneller last krijgt van een burn-out, depressie en angststoornissen dan anderen? En dat dat ingrijpende gevolgen heeft voor je leven?

Het programma vindt grotendeels online plaats, is dat niet afstandelijk?

Zeker wanneer je de diepte in gaat, is het prettig om alleen te zijn. Je pikt dan niet de gevoelens/gedachten/verwachtingen op van anderen. Je hebt alle aandacht puur voor jezelf.

In de persoonlijke sessies stem ik me af op jouw energie. Energie kent geen tijd en ruimte. Dat ervaarde ook Yvonne, die een reading had geboekt:

“Ik was bang dat het afstandelijk zou zijn online, dat er geen echte verbinding zou zijn omdat je toch naar een scherm kijkt. Maar het tegenovergestelde is waar, het was heel fijn.”

Bovendien scheelt het je reistijd. En kun je de modules volgen waar en wanneer je dat wilt.

Wanneer zijn de sessies, en wat als ik een les mis?

De groepscoachingsessies plan ik pas in na 7 juni. Ik houd hierbij zoveel mogelijk rekening met de beschikbaarheid van de deelneemsters. 

Mocht je een keer niet aanwezig kunnen zijn, dan kun je achteraf de opname bekijken.

De persoonlijke sessies en de reading plan je zelf in, wanneer het jou uitkomt.

Je houdt toegang tot de online leeromgeving zolang deze bestaat, maar minimaal 1 jaar. Tijd genoeg om alle lessen te doen (en te herhalen) dus!

Waarom moet ik een gesprek aanvragen en kan ik me niet gelijk aanmelden?

Ik wil zeker weten dat Gevoeligheid in Balans nu voor jou de beste stap is. Omdat ik wil dat je de resultaten haalt die je graag wilt.

Vier maanden aan jezelf werken is heerlijk, maar het vraagt ook iets van je. Ik zoek dan ook vrouwen die er echt voor willen gaan, en die fysiek, emotioneel, mentaal, spiritueel en financieel gecommitteerd zijn om in zichzelf te investeren.

Hoe gaat het precies in zijn werk als ik een gesprek aanvraag?

Wanneer je een gesprek aanvraagt, kies je zelf een datum en tijdstip waarop ik je bel.

We bespreken jouw situatie om te kijken óf en hoe Gevoeligheid in Balans jou kan helpen. En of dit voor jou nu de juiste stap is.

Wanneer je besluit je aan te melden, ontvang je van mij een betaallink. Na je (eerste) betaling is je deelname bevestigd, en ben je van een plekje verzekerd. Je ontvangt dan een e-mail met uitleg over hoe het programma praktisch in elkaar zit.

Op de startdatum krijg je toegang tot de eerste module in de NieuwetijdsVrouw Academie (de online leeromgeving). En we trappen af met de eerste groepscoachingcall.

 

Hoogsensitieve vrouwen hebben een belangrijke rol in deze wereld. Wij kunnen laten zien hoe je leeft vanuit je hart. Vanuit compassie, vertrouwen, en innerlijke kracht.

Laten we samen de wereld veranderen!

Liefs,
Renée ~ NieuwetijdsVrouw

Ja, ik wil me aanmelden!