Terug naar je Innerlijk Kompas

 Hét programma voor hoogsensitieve vrouwen die bewust willen leven vanuit hun hart, innerlijke rust en zelfvertrouwen. 

 

“Kom weer in verbinding met wie je vanbinnen bent, zodat je weer jezelf durft te zijn, en de controle over je energie, je emoties en je leven terug krijgt, zelfs in een wereld die niet bij je past.

Dit zijn de 3 grootste redenen waarom je je gevoeligheid als last ervaart

Iets is een last, wanneer het je energie kost. Of wanneer het je stemming negatief beïnvloedt. Als nieuwetijdsvrouw is de kans groot dat je (ongemerkt) leegloopt. En dit zijn de grootste redenen:

 • Je past je aan. Van jongs af aan voelde je feilloos aan wat je moest doen om anderen tevreden te houden en pijn te vermijden. Dat is een automatisch patroon geworden dat nu tegen je werkt. Het is lastig om voluit JA te zeggen tegen jezelf, wie jij bent, en wat jij wilt. Je gaat tegen je eigen natuur in.
 • Je voelt de energie van anderen aan. En neemt die onbewust over. Je vervloeit als het ware met de mensen om je heen. Hun gevoelens, worden die van jou. Je kunt ook persoonlijk geraakt worden door de (negatieve) energie van anderen, en je diep gekwetst of bezorgd voelen.
 • Je gaat steeds over je grenzen heen. Je probeert te zijn als iedereen, maar je houdt er geen rekening mee dat je meer prikkels waarneemt én moet verwerken dan anderen. Tel daarbij op dat je teveel verantwoordelijkheid op je neemt omdat je wilt dat het goed gaat met iedereen. Wat je, behalve dat het je lichamelijke energie kost, ook nog eens kopzorgen oplevert.

  Als voelen een last is, probeer je daar onbewust van weg te komen. Als gevolg daarvan zit je veel in je hoofd.

 

Naast je aanpassen, geen regie hebben over je energie en emoties, in je hoofd zitten en over je grenzen gaan, lopen hoogsensitieve vrouwen ook nog tegen andere dingen aan…

Misschien herken jij dat ook wel:

 • Je hebt het gevoel dat je van jezelf verwijderd bent.
 • Je voelt je alleen op de wereld. Niemand lijkt jou werkelijk te begrijpen. Niemand lijkt te zien wat jij ziet.
 • Je hebt veel keuzes gemaakt uit angst of voorzichtigheid, in plaats van je hart te volgen, en dat wil je niet meer.
 • Je hebt vaak aan jezelf getwijfeld wanneer mensen een andere visie hadden (bijvoorbeeld over wat goed was voor jou, wat je moest doen, hoe je dat moest doen), en je wilt je niet meer onzeker voelen.
 • Het voelt ineens niet meer als vanzelfsprekend dat je jezelf opoffert om anderen te pleasen. Het kost je veel energie en het gaat je zelfs tegenstaan.
 • Je voelt alles en iedereen aan, wat een enorme invloed heeft op jouw gevoel en humeur, en je vraagt je af of dat niet anders kan.
 • Je beseft je ineens dat niemand je komt redden, je zult zelf actie moeten ondernemen als je wilt dat er iets verandert.

Terwijl je je altijd al anders voelde, raak je, op het moment dat je beseft dat je niet meer op je oude manier verder wilt, nog verder verwijderd van de ‘gewone’ wereld. Want waar je er eerst nog naar verlangde om te zijn als iedereen, en daar keihard je best voor deed, besef je nu dat je dat niet meer wilt, dat je dat niet meer kunt. Jouw leven zal nooit doorsnee zijn, nooit lekker simpel en oppervlakkig (diepgang werkt alle kanten op).

Je kunt je hierdoor verloren voelen. Maar in werkelijkheid is dit besef precies wat nodig is om de transformatie te kunnen maken die jou terugbrengt bij jezelf.

Ontdek hoe ook jij weer in verbinding kunt komen met je ware zelf

 Waar jij naar verlangt, dat ligt binnen handbereik. Het antwoord ligt binnenin jou. Stop daarom om het buiten jezelf te zoeken. Het luisteren naar anderen, en proberen te zijn als iedereen is ‘veilig’. Maar wat het je vooral oplevert, is dat je jezelf kwijtraakt…. 

“90% Van alle nieuwetijdsvrouwen doet dit fout.”

 Ze vechten tegen wat ze voelen. En blijven zich aanpassen aan hoe ze denken dat ‘het hoort’. Ze negeren hun gevoelens en verlangens. Net zo lang, tot ze niet meer precies weten wie ze wérkelijk zijn, en wat ze zichzelf hebben aangeleerd. En worden uiteindelijk moe(deloos).

Ze gaan (bijna) geloven dat dit hun lot is. Dat anderen nu eenmaal geen rekening met ze zullen houden. Dat ze zich nooit helemaal thuis zullen voelen in de maatschappij. En dat het nooit anders zal zijn. 

Gelukkig is dit een misvatting

 Ze zoeken de oplossing buiten zichzelf. In hun omstandigheden. Of ze weten niet hoe ze het anders aan moeten pakken.

Ik begeleid je naar de plek waar je je antwoorden vindt. Dat is niet in een boek. Of filmpje. Of wat een ander je vertelt. Ik neem je mee naar je kern. Terug naar je innerlijk kompas.

“Stop met het verzamelen van informatie, het zoeken van bevestiging, en ga het doen!”

 

Wees bereid om alles aan te gaan. Het is innerlijk werk. En wees daarom niet bang voor wat je tegenkomt. Alles wat je in je draagt, is je al bekend. Zelfs al is dat nu onbewust. “What doesn’t kill you, makes you stronger.” En je bent er nog, dus je wordt er alleen maar sterker van.  

Je doet dit in de eerste plaats voor jezelf. Omdat je weet dat je je nooit helemaal compleet, nooit gelukkig zal voelen als je het niet doet. Omdat je niet de persoon wilt zijn, die later op haar leven terugkijkt en denkt: “Had ik maar…”. 

Als dit jouw pad is, dan voel je het. Je weet het vanbinnen. Zelfs als je spanning of twijfels voelt. Het ‘weten’ is waar je op af mag gaan.  Dat knagende gevoel gaat pas weg wanneer je luistert naar wat het je vertelt en doet wat het van je vraagt.

“De ene vrouw ervaart haar gevoeligheid als een last, de ander als haar grootste kracht. Wie van de twee ben jij?” 

 Ik nodig je van harte uit, om mee op avontuur te gaan. Het avontuur van bewust je eigen pad te kiezen. Om je rijke binnenwereld te (her)ontdekken en daar eindelijk uiting aan te geven. Zodat er balans ontstaat tussen binnen en buiten, in plaats van alsmaar het gevoel te hebben dat er iets niet klopt.

 

Je zult merken dat je omgeving zich gaat aanpassen aan jouw binnenwereld (in plaats van andersom), zodra je jezelf echt laat zien. Wat je uitstraalt, krijg je terug.

 

Sluit je aan bij de beweging van vrouwen die hun eigen pad bewandelen, volledig vanuit wie zij zijn, wie zij willen zijn. Van vrouwen die laten zien wat leven in verbinding is. Vanuit verbinding met zichzelf, gaan zij de verbinding met de ander aan.

NieuwetijdsVrouw

Renée Alkemade

Ik ben sinds 2012 intensief actief op het gebied van persoonlijke groei, hoogsensitiviteit en intuïtieve ontwikkeling. Als coach, docent en ervaringsdeskundige weet ik wat ervoor nodig is om je gevoeligheid om te zetten van een obstakel, naar je kracht.

Ik liep al mijn hele leven rond met het gevoel van ‘anders’ zijn. Ik voelde me zó niet op mijn plek op deze wereld. Toen ik 28 was, hield ik het niet meer. Ik wilde af van alles wat me tegenhield om te zijn wie ik wilde zijn. Ik wilde af van dat knagende gevoel dat mijn leven niet klopte zoals het was, dat er meer in (mij) zat. En van de angst, dat al deze gevoelens nooit zouden weggaan.

“Mijn grootste uitdaging: om mezelf te durven zijn en innerlijke vrede te vinden in een maatschappij die niet bij me past.”

 

Ik wilde me ontwikkelen op persoonlijk en spiritueel gebied. Ik voelde dat dáár de sleutel lag tot mijn geluk. Ik wilde naar mijn intuïtie leren luisteren, in plaats van steeds weer verstrikt te raken in mijn gedachten. Gedachten die niets veranderden aan mijn situatie, maar die me juist gevangen hielden. Ik was op zoek naar diepgang, betekenis, echtheid, in onze oppervlakkige maatschappij. En dat alles heb ik gevonden.

“Your comfort zone is a beautiful place, but nothing ever grows there.”

“Je doet het niet alleen voor jezelf!”

 Juist als gevoelige, bewuste vrouw bezit jij de kracht om een positieve, liefdevolle invloed voor jezelf en je omgeving te zijn. Om het rimpeleffect te creëren dat de mensheid zo nodig heeft. Jij bent het toonbeeld van echtheid, compassie en verbinding, jij bent een vrouw van de nieuwe tijd.

Waarom is het zo belangrijk dat je met jezelf begint?

Als jij niet naar je volste potentie leeft, dan heeft dat invloed op alles en iedereen om je heen! Als jij niet lekker in je vel zit, of oververmoeid bent… wat doet dat met je partner? Je kinderen? Je werk? Als je wel naar jouw potentie leeft, heeft dat juist een positief effect. 

Voel je je afgescheiden van jezelf? Ontevreden? Ben je alsmaar op zoek naar innerlijke vrede? 

Breek uit je vicieuze cirkel!

 • Kom weer in verbinding met jezelf. Je ware zelf ontdekken onder alle lagen die je hebt opgebouwd, voelt als thuiskomen in het kwadraat.
 • Leer anders denken voelen en doen. Zodat je stress, spanning, en piekeren uit je leven bant. 
 • Laat ballast die je al jarenlang met je meesleept los. Bevrijd jezelf van oude pijn en wrok, zodat je je gelukkiger voelt. 
 • Ontdek hoe je ruimte voor jezelf creëert. Hoe je rust en plezier voor jezelf realiseert.  
 • En word de vrouw die je jouw partner/kinderen/familie/vrienden/collega’s, maar vooral jezelf, gunt.

Meld je aan voor Terug naar je Innerlijk Kompas

Ontdek hoe je met anderen omgaat, terwijl je energie overhoudt (afschermen werkt niet, dat kost je juist energie)
Je leert niet slechts trucjes, maar je pakt je binnenwereld grondig aan, waardoor je fundamenteel anders in het leven komt te staan, daarbij ontdek je welke tools voor jou werken.

Ontdek hoe je je emoties voor je kunt laten werken, zonder ze te onderdrukken of ermee te worstelen
Toelaten is loslaten. Dat klinkt simpel, en dat is het ook. Maar het is niet altijd makkelijk. Ontdek hoe ook jij dit op een veilige, liefdevolle manier kunt doen.

Ontdek hoe je snel en eenvoudig uit je hoofd komt, zonder uren te hoeven mediteren
Je ontdekt hoe je aandacht terughaalt uit het verleden of uit de toekomst. Maak korte metten met de echte oorzaak die maakt dat je in je hoofd schiet.

Leer werken met je energie
Ik leer je om de taal van je eigen energie te begrijpen en spreken. Zodat je blokkades in jezelf kunt oplossen. En je leven kunt helen met compassie.

Na het volgen van Terug naar je Innerlijk Kompas ben je hiertoe in staat:

 • je eigen geluk creëren
 • je staat van zijn veranderen (omdat je je emoties kunnen opvangen en verwerken)
 • balans aanbrengen voor jezelf 
 • bewuste keuzes maken in wat je doet en voor wie, zonder dat je je daar schuldig over voelt of bang bent wat een ander daarvan vindt.
 • je loskoppelen van de meningen en verwachtingen van de buitenwereld. 
 • de verantwoordelijkheid die je (nu nog) voor anderen neemt loslaten.
 • antwoorden vinden in jezelf.
 • je gedachten tot rust brengen door hun aandacht te verleggen naar je hart, je innerlijk weten.
 • zelf tot inzichten komen, waarna je gedrag vanzelf verandert.
 • minder last hebben van het feit dat veel mensen je niet begrijpen.
 • je kunt hun eigen pijn helen
 • je hebt vertrouwen in jezelf
 • je hebt geen last meer van negatieve gedachten over jezelf
 • je voelt je eigenwaarde
 • je durft om hulp te vragen wanneer dat nodig is.
 • je staat stevig genoeg in je schoenen waardoor je overeind blijft in situaties die jou nu nog omver blazen.

Wat gaan we doen?

De NieuwetijdsVrouw Academie

Terug naar je Innerlijk Kompas is een programma van ervaren, ontdekken en praktische tools. Deze worden online beschikbaar gesteld in 12 modules. Elk met een eigen thema. Dit zijn alle stappen die je nodig hebt om de verbinding te herstellen met de vrouw die je van binnen al bent, en haar steeds meer te gaan (be)leven.

Vraag- en antwoordsessies

Elke maand kom je samen met andere gelijkgestemde vrouwen online voor een groepscall. Waarin ik al je vragen beantwoord. Over de oefeningen. Over wat je in jezelf tegenkomt. En situaties waarover je feedback of inzicht wilt hebben.

Masterclasses

Elke maand kun je een interessante masterclass volgen, waarin we dieper op de tools en leerstof ingaan. Zodat je ook het hoe en waarom begrijpt. En je de technieken nog meer eigen maakt.

Healingsessies

Elke maand ontvang je een ontspannende healingsessie. Waarmee je op een nog dieper niveau loslaat wat jou tegenhoudt om je volle potentie te leven.

Energiereading

Je ontvangt een persoonlijke energiereading, waarin ik me afstem op jouw energie. We kijken waar het stroomt, waar het stokt, en wat er voor nodig is om te kunnen groeien.

Community

Je zit in het programma samen met hoogsensitieve vrouwen zoals jij. Je krijgt toegang tot een besloten online groep om vragen te stellen, te connecten en successen te delen.

Reminders

Je ontvangt geregeld kleine reminders die je helpen om je focus te behouden op je persoonlijke groei.

Persoonlijke begeleiding

En als je wilt hebben we elke maand een een-op-eengesprek. Waarin we samen inzoomen op jouw persoonlijke voortgang. En waarin je alles met me kunt delen wat je niet in de groep wilt bespreken. Voor extra inzichten, op jou afgestemde oefeningen, en nóg meer diepgang.

De lessen in de NieuwetijdsVrouw Academie zijn verdeeld over 12 modules:

Module 1 – De basis

We beginnen met dé vaardigheden waarop je verdere ontwikkeling gestoeld is. En die je meteen meer rust geven en je het gevoel geven thuis te komen in jezelf.

Module 2 – Emoties dragen

Je ontdekt hoe je jezelf in balans brengt. Hoe je omgaat met gevoelens en emoties op een manier die alles draaglijk maakt en waardoor je kunt loslaten. Ook ga je ervaren hoe krachtig jouw gedachten zijn.

Module 3 – Ik en de ander

Wat is van jou en wat is van de ander? Wanneer vervloei je, en wanneer ben je in verbinding? Leer onderscheid te maken in wat je waarneemt. En tot jezelf te komen… én blijven.

Module 4 – Overtuigingen

Ontdek dat overtuigingen veel meer omvattend zijn dan je had gedacht. Waar ze vandaan komen, en hoe je ze loslaat. Zodat je de regie terug krijgt over je gedachten en weer je eigen waarheid bepaalt.

Module 5 – Transformeren van pijn

Je leert op een andere manier om te gaan met pijnlijke herinneringen en emoties. Zodat je niet langer blokkades opwerpt voor jezelf. Maar deze los kunt laten, en jezelf geeft wat je nodig hebt. Je ontdekt je eigen draagkracht.

Module 6 – Zelfliefde

Hoe zie je jezelf? Hoe ga je om met jezelf? Je lichaam? In relatie tot anderen? Hoe aardig ben je eigenlijk voor jezelf? Ontdek hoe je dit kunt veranderen, waardoor je leven een stuk lichter en liefdevoller wordt.

Module 7 – Angst en vertrouwen

Wat heeft jouw angst je te vertellen? En hoe vind je weer het vertrouwen, in een situatie, in het leven, in jezelf? Angst is een slechte raadgever, maar als jij weet hoe je ermee om moet gaan, sta je een stuk krachtiger in het leven.

Module 8 – Hoofd vs. hart

Malende gedachten, wikken en wegen, terugdenken en vooruitzien. We raken vaak verstrikt in gedachten die niet helpend zijn. Ontdek hoe je een einde maakt aan die gedachtenstroom. En hoe je de antwoorden vindt, in samenwerking met je hart.

Module 9 – Wie ben ik

Maak kennis met de vele vlakken die jouw diamant vormen, rondom de kern van wie je bent. Ontdek jouw potentie. En krijg inzicht in wat werkelijk belangrijk voor jou is, en waar je naartoe wilt met je leven. 

Module 10 – Grenzen

Hoe neem je je eigen ruimte in? Ontdek hoe je trouw kunt zijn aan je grenzen, wensen en waarden. Zonder dat je hiervoor ver buiten je comfortzone hoeft te treden. 

Module 11 – Authenticiteit

Hoe zie je jezelf? Hoe ga je om met jezelf? Je lichaam? In relatie tot anderen? Hoe aardig ben je eigenlijk voor jezelf? Ontdek hoe je dit kunt veranderen, waardoor je leven een stuk lichter en liefdevoller wordt.

Module 12 – Stralen als nieuwetijdsvrouw

Voel je volledig verbonden met jezelf, en al wat is. Laat de nieuwtijdsvrouw in je stralen als nooit tevoren. Zodat je een baken van licht bent. Niet alleen voor jezelf, maar ook voor je omgeving.

Waarom zou je Terug naar je Innerlijk Kompas moeten volgen?

 

 • Omdat je gaat ontdekken hoe je je energie bewaakt, loop je niet meer onbewust leeg en ga je je tijd en aandacht meer steken in dingen die voor jou belangrijk zijn.
 • Omdat je leert loslaten, hoef je niet meer bang te zijn voor de energie van anderen.
 • Omdat je ontdekt hoe je uit je hoofd komt en in je hart, ga je veel minder piekeren en voel je minder stress en druk.
 • Omdat je emoties leert verwerken en loslaten, durf je weer te voelen. Daardoor krijgt je leven weer kleur.
 • Omdat je zelf de regie gaat nemen over je emoties, word je niet meer beheerst door de emoties en energie van anderen.
 • Omdat je ontdekt hoe je je gedachten kunt ontspannen, krijg je meer rust in je hoofd.
 • Omdat je op je eigen intuïtie leert vertrouwen, en voelt wat goed is voor jou, maak je je minder zorgen om wat anderen van je zouden kunnen vinden.
 • Omdat je steeds naar binnen keert, kom je dichter bij jezelf en verdwijnt het knagende gevoel dat er iets in je zit waar je met je hoofd niet bij kunt.
 • Omdat je steeds beter weet wie je bent, maak je keuzes die bij jou passen, zodat je alles uit je leven haalt wat erin zit.
 • Je krijgt meer zelfvertrouwen, waardoor je je niet meer zo ongemakkelijk voelt in momenten waarop je je nu nog het liefst zou verstoppen, en je stappen durft te zetten waar je tot nu toe alleen maar van droomde.
 • Je gaat jezelf accepteren voor wie je bent, zodat je ook durft te zijn wie je bent.
 • Je gaat meer vanuit je hart leven in plaats van je hoofd, waardoor je veel minder weerstand en angst voelt.
 • Je bent weerbaarder in elke situatie, zodat je je grenzen durft aan te geven en niet meer over je heen laat lopen.

Stop met alles alleen te doen

Misschien vind je wel dat je het zelf moet doen. Dat je in je eentje aan jezelf moet werken. Of dat je sterk moet zijn en niet mag klagen. Maar wat heeft je dat tot nu toe opgeleverd? En waarom zou je nog jaren doorploeteren, als je in twaalf maanden grote sprongen kunt maken in je bewustzijn, in je gevoelsleven, in je zelfvertrouwen?

 

Ik deed vroeger ook alles alleen. Maar de ontwikkeling die ik heb doorgemaakt toen ik cursussen volgde, had ik nooit in mijn eentje kunnen bewerkstelligen. Lezen was niet genoeg. Er met vriendinnen over praten was niet genoeg. Mediteren was niet genoeg. Aan de hand meegenomen worden door praktische oefeningen en juiste begeleiding brachten alles in een stroomversnelling. Ik ben mezelf nog elke dag dankbaar dat ik toen de sprong heb gewaagd.

Wat deelneemsters zeggen over NieuwetijdsVrouw:

“Ik wilde zo graag iets proberen om de onrust waar ik in zat te overwinnen, mijn hoofd zat zo vol. … De oefeningen voelden zo goed. Het werkt gewoon. Dus dat vertel ik altijd aan iedereen. … Ik maak me veel minder druk. Het blijft niet te lang meer hangen. Soms kon ik wel maanden over iets inzitten. Nu duurt het hooguit nog een paar dagen, dan is het weg.

Ik sta nu ook heel anders in mijn werk. Ik neem meer ruimte in. Ik houd me wel aan de regels maar niet meer zó strikt. Als ik nu een keer naar de fysio moet, wring ik me niet meer in alle bochten om dat buiten werktijd te doen, wat bijna onmogelijk is. En mensen gaan erop reageren, ze gaan rekening met me houden. Dat vind ik wel grappig, hoe dat werkt.’’

Pam van B.

“Sinds de cursus neem ik de energie van anderen niet meer over, dat is voor mij echt een verademing. Ik sluit me niet meer af. Ik kom niet meer uitgeput uit mijn werk, maar ik heb energie over. Ik reageer niet meer af op mijn man en zoon. … En ik doe dingen voor mezelf en neem tijd om uit te rusten, zonder dat ik me daar nog schuldig over voel.

Ik doe nu dingen die ik een jaar geleden niet eens zou kunnen bedenken. Het programma heeft me ook geholpen in de praktijk om mijn angsten aan te kijken en los te laten. Ik ga er op een andere manier mee om. … Soms doe ik nog een oefening, maar ik merk dat het vaak al genoeg is om een intentie te zetten, ik hoef er niet meer bewust voor te gaan zitten.

Ik vond het een hele fijne cursus, je kunt het zelf doen wanneer je wilt, je kunt zeggen ik doe een of twee oefeningen, dat vond ik een groot voordeel, dat je het op je eigen tempo kunt doen.”

Miriam A.

“Ik heb meer rust in mijn hoofd. Ik was zoekende. En ik heb gevonden wat ik zocht. Ik weeg veel meer af of dingen goed voor mij voelen. Soms vind ik het nog wel moeilijk om nee te zeggen. Maar door het niet te doen, merk ik dat ik krachtiger word. En dat het voor mij persoonlijk beter voelt. Ik stem mijn verstand en gevoel nu op elkaar af.

Ik kan situaties meer op een afstand bekijken, ik duik er niet meer in. Ik geef mijn dochter meer de ruimte om zelf ontdekkingen te doen en keuzes te maken. Ik doe het niet meer vóór haar. Ik weet zeker dat zij daar ook krachtiger van wordt.”

Martha Wouters

“Eigenlijk ben ik heel aan het worden, dat kan ik echt zeggen. Dingen die ik eerst frustrerend vond maak ik nu bespreekbaar, het is open, en ik kies er nu bewust voor om ze toch te doen. Ik doe het vanuit een ander stuk. Dus niet vanuit het redden. Dat heb ik heel erg bij mezelf ontdekt. Als mensen zich naar voelen, ben ik altijd degene die gelijk iets wil doen. Eigenlijk wil ik het wegpoetsen. En door dat stuk in mijzelf te accepteren, hoef ik het ook veel minder weg te poetsen bij anderen.

Het heeft me ook veel gebracht om naar de plekken toe te gaan in jezelf. Echte aandacht naar binnen. Dus niet naar buiten, dingen oplossen door andere dingen te gaan doen of te vermijden. Het is gewoon heel mooi, het heeft me echt verder geholpen. De cursus heeft me heel veel opgeleverd. Het is nog niet klaar, dat niet. Maar ik heb nu de tools.”

Renate

“Jij helpt het vlindertje in mij weer haar vleugels uit te slaan en te vliegen. Jij, je programma, je openheid en liefde. Daar ben ik dankbaar voor! Dankjewel voor de prachtige dag en alle handvatten die je me geeft als Nieuwetijdsvrouw.”

Angela

“Wat een bijzondere ochtend heb ik gisteren mogen ervaren. Je wist niets van mij en mijn persoonlijk leven. Het is bijna een wonder hoe je op een afstand zo ontzettend dichtbij kon komen. Je beschrijvingen waren heel treffend. Processen waar ik middenin zit! De toekomstbeelden kwamen overeen met hoe ik me die al voorstelde, wat mijn vertrouwen in die toekomst nog meer versterkt.’’

Irene Coerts

“Wat een verhelderende reading heb ik van Renée mogen ontvangen. De symboliek waarmee ze vertelt vond ik erg prettig. Hierdoor kon ik ook zelf een beeld creëren bij wat ze vertelde. Haar stem en houding zijn erg rustgevend waardoor ik makkelijk kon ontspannen. Een aanrader voor iedereen. Ook voor mensen die wat sceptisch staan tegenover readings, omdat het erg aards gebracht wordt.’’

Linda Olk

Voel jij dat dit de juiste stap voor jou is?

Kies jouw pakket

TOP (1 jaar)

€97

Per maand

Maandelijks:

een nieuwe module

een masterclass

een groepscall

een healingsessie

reminders

En daarnaast:

een besloten community

en een energiereading

ik betaal in één keer en krijg €97 korting

VIP (1 jaar)

€147

Per maand

Maandelijks:

een nieuwe module

een masterclass

een groepscall

een healingsessie

reminders

+

een een-op-een coachingsessie

En daarnaast:

een besloten community

en een energiereading

ik betaal in één keer en krijg €97 korting

Geen risico met de garantieregeling

Ben je om wat voor reden dan ook ontevreden met je aankoop? Stuur dan binnen 14 dagen nadat je gestart bent een bericht. Je ontvangt je geld terug.

Let op:

Dit programma is niet voor jou als je op zoek bent naar een quick fix, als je hoopt dat alles vanzelf oplost.

Je hebt waarschijnlijk je hele leven geoefend op jezelf aanpassen… geloofd in overtuigingen die jou niet dienen… en onderdrukt wat je niet wilde voelen. Hoewel je vanaf de eerste module al veranderingen opmerkt, kun je alleen iets blijvend veranderen als je jezelf voldoende tijd, ruimte en aandacht geeft. Om nieuwe inzichten op te doen. Toe te passen wat je leert. En te onderzoeken wat voor jou werkt. Dat vraagt om commitment. Je krijgt van mij alle tools en begeleiding, het is aan jou om ze te gebruiken. En de regie te pakken over je proces.

Dit programma is geen therapie. Overleg met je therapeut als je last hebt van psychoses of heftige onverwerkte trauma’s.

Veelgestelde vragen

Is het mijn investering waard?

Investeren in je eigen ontwikkeling is voor sommige mensen spannend en kan allerlei gevoelens en belemmerende overtuigingen oproepen. Mocht dat bij jou ook het geval zijn, dan wil ik je uitnodigen om die te onderzoeken voor jezelf.

Wellicht kunnen deze vragen je daarbij helpen:
– Wat vind ik belangrijk?
– Wat heb ik nu nodig?
– Gebruik ik geld als een excuus om weg te lopen voor mijn ontwikkeling? Welke angst zit daarachter?
– Heb ik er vertrouwen in dat ik me voor 100% inzet als ik ja zeg?
– Wat kost het me, aan innerlijke rust, geluk, energie, levensvreugde als ik helemaal niets verander aan mijn situatie?
– Hoe lang ben ik nog bereid om al het andere boven mijn levensgeluk te plaatsen?

De vraag is niet óf het het waard is (want dat is zo!). De vraag is of jij het jezélf waard vindt en bereid bent om ja te zeggen tegen jezelf.

Kan ik dit wel?

De moeilijkste stap, is om te beslissen dát je het gaat doen. Als je je eenmaal op de weg naar binnen bevindt, wil je niet meer terug. Het is een ontdekkingsreis naar jouw essentie. Daarin bestaat geen goed of fout. Alle vrouwen die aan het programma deelnamen, hebben een groei doorgemaakt.

En loop je vast, of lukt het je niet om de diepte in te gaan? Dan ben ik er voor je, en ik help je erdoorheen.

Verlaten mensen mij als ik verander?

Vaak vindt de ander het alleen maar fijn dat je meer jezelf wordt. Als je goed in je vel zit, straal je dat immers uit naar je omgeving. Maar soms ontdek je ook dat mensen minder goed bij je passen dan je had gedacht. En dat het juist beter voor je is om wat afstand te nemen.

Hoe zou het zijn om te weten dat de mensen in jouw leven van je houden om wie je écht bent?

Waarom werkt deze cursus?

Vaak denken mensen dat ze al van alles doen om de situatie om te draaien. Ze ‘proberen’ van alles. Van positief denken tot assertiever zijn. Afstand nemen van moeilijke mensen, of minder uren gaan werken.

Het probleem is dat je hiermee niet de kern van het probleem aanpakt. Vaak heeft het dan ook maar tijdelijk effect.

Als je blijvend meer rust wilt, als je je krachtig wilt blijven voelen en je gelukkiger wilt voelen, dan moet je niet de symptomen oplossen, maar tot de kern komen. En die kern ligt niet in de buitenwereld, maar binnenin jou. En daarmee ga ik met jou aan de slag.

Ik zou dit toch ook alleen moeten kunnen oplossen?

Dit is een valkuil waar veel hooggevoelige vrouwen in trappen. Erkennen dat je een beetje hulp nodig hebt is niet zwak. Er is juist moed voor nodig.

Je leert je leven lang al van en met anderen. Dat is makkelijker, leuker én sneller. En zeg eens eerlijk, als je dit in je eentje kon oplossen, had je het dan niet allang gedaan?

Wat is het risico van niets doen en gewoon zo doorgaan?

We beseffen ons vaak niet wat het kost als we niets veranderen. Het vooruitzicht dat we dan gefrustreerd en uitgeput blijven is niet vrolijk. Maar we zijn zo gewend om onszelf weg te cijferen, en om ons sterk te houden, dat we pas voor onszelf gaan zorgen wanneer ons lichaam ons (herhaaldelijk) in de steek laat.

Misschien geloof je dat jou dat niet overkomt. Maar wist je dat je als hooggevoelige sneller last krijgt van een burn-out, depressie en angststoornissen dan anderen? En dat dat ingrijpende gevolgen heeft voor je leven?

Het programma vindt grotendeels online plaats, is dat niet afstandelijk?

Zeker wanneer je de diepte in gaat, is het prettig om alleen te zijn. Je pikt dan niet de gevoelens/gedachten/verwachtingen op van anderen. Je hebt alle aandacht puur voor jezelf.

In de persoonlijke sessies stem ik me af op jouw energie. Energie kent geen tijd en ruimte. Dat ervaarde ook Yvonne, die een reading had geboekt:

“Ik was bang dat het afstandelijk zou zijn online, dat er geen echte verbinding zou zijn omdat je toch naar een scherm kijkt. Maar het tegenovergestelde is waar, het was heel fijn.”

Bovendien scheelt het je reistijd. En kun je de modules volgen waar en wanneer je dat wilt.

Wanneer zijn de sessies, en wat als ik een les mis?

De groepscoachingsessies plan ik flexibel in. Ik houd hierbij zoveel mogelijk rekening met de beschikbaarheid van de deelneemsters.

Mocht je een keer niet aanwezig kunnen zijn, dan kun je achteraf de opname bekijken.

De persoonlijke sessies en de reading plan je zelf in, wanneer het jou uitkomt.

Je houdt toegang tot de online leeromgeving tot 1 jaar nadat de 12e maand is geëindigd. Tijd genoeg om alle lessen te doen (en te herhalen) dus!

Ik wil je graag persoonlijk spreken voordat ik mij aanmeld, kan dat?

Jazeker! Vraag hier een vrijblijvende inzichtsessie aan:

https://nieuwetijdsvrouw.nl/kennismakingsgesprek

We bespreken dan jouw situatie om te kijken óf en hoe Terug naar je Innerlijk Kompas jou kan helpen. En of dit voor jou nu de juiste stap is.

Wanneer je besluit je aan te melden, ontvang je van mij de betaallink. Na je (eerste) betaling is je deelname bevestigd, en ben je van een plekje verzekerd. Je ontvangt dan een e-mail met uitleg over hoe het programma praktisch in elkaar zit. En je inloggegevens voor de online NieuwetijdsVrouw Academie waar je het programma vindt.

Wat er zoal gebeurt achter de schermen:

 

Hoogsensitieve vrouwen hebben een belangrijke rol in deze wereld. Wij kunnen laten zien hoe je leeft vanuit je hart. Vanuit compassie, vertrouwen, en innerlijke kracht.

Laten we samen de wereld veranderen!

Liefs,
Renée ~ NieuwetijdsVrouw

Ja, ik wil me aanmelden!