Heb jij een vraag waarop je maar niet het goede antwoord kunt bedenken?

Een thema dat speelt in je leven, dat maar aan je blijft trekken? Een beslissing die je wilt nemen, maar je durft de knoop niet door te hakken? Of heb je een onbestemd gevoel, dat je maar niet kunt plaatsen? En wil je daar helderheid over hebben?

Alle antwoorden draag je bij je

In jouw kern, jouw weten, jouw zijnsenergie. Maar door alle gedachten die je hebt, alle voors en tegens die door je hoofd schieten, de ‘wat als’, de ‘ja maar’, de ‘stel nou dat’, maken dat je je innerlijk weten nauwelijks hoort fluisteren. Of dat je er geen gehoor aan durft te geven.

Hoe fijn is het, als je dan de bevestiging krijgt, dat wat jij voelt, ook echt is wat jou vooruit kan helpen? Dat je handvatten krijgt, waarmee je de volgende stap kunt nemen. Hoe geruststellend is het om de antwoorden te krijgen die je zoekt? Zodat je niet meer hoeft te piekeren. Zodat je weet wat jou te doen staat?

In een persoonlijke thema-reading…

…krijg je inzichten van je wezen, je hogere zelf. Over wat je op dit moment nodig hebt. Je krijgt precies de bevestiging en het duwtje in de rug, die ervoor zorgen dat je verder kunt. Met een gevoel van zekerheid en zelfvertrouwen.

Zit jij met een vraag? Over relaties, werk, je persoonlijke ontwikkeling, of iets anders? Vraag dan nu een thema-reading aan. Mail naar info@nieuwetijdsvrouw.nl.

*De reading duurt ca 1,5 uur, vindt plaats via Skype/Facebook Messenger of in Noordwijk, investering 97 euro, achteraf ontvang je een audio-opname.