De NieuwetijdsVrouw

Jij hebt een sterk verlangen om vanuit liefde te leven. Alle narigheid om je heen, al het onrecht in de wereld ben je zó zat. Jij gelooft dat we in een mooiere wereld kunnen leven. Waar mensen op een respectvolle manier met elkaar omgaan. Je smacht naar een leven in vrijheid. Vrij van alle oordelen, vrij van angst, vrij van alle onechtheid en de maskers die mensen dragen. Je wilt het leven in alle volheid ervaren. En genieten van alle mooie dingen die het leven zin geven. Maar die wereld lijkt nog zo ver weg.

Jij hebt van jongs af aan geleerd dat het veiliger is om je aan te passen

Je gevoelens en wijsheid werden afgedaan als aanstellerij of fantasie. Je kunt je zo een paar situaties uit je jeugd voor je halen, waarin je diep gekwetst werd door anderen. Je voelt dat deze ervaringen uit het verleden je nu nog tegenhouden om te zijn wie je bent. Sterker nog, door je grote aanpassingsvermogen weet je niet eens zo goed meer wie je nu echt bent, hoe je je echt voelt van binnen, of waar je echt blij van wordt. En dat maakt je verdrietig.

Het frustreert je dat mensen zo oppervlakkig zijn

Dat er zo weinig diepgang zit in de gesprekken die je voert. Het voelt soms alsof je de enige bent die dieper nadenkt over dingen. Alsof je de enige bent met een ruimere visie. De enige die zich in anderen kan verplaatsen. Je houdt er niet van als mensen oordelen, maar je weerwoord slik je vaak in. Schaamte weerhoudt je ervan om te zeggen wat je echt denkt. Schaamte, omdat je dingen denkt en voelt waar anderen niet over praten. Of waar mensen juist een sterk afkeurende mening over hebben. Je wilt door iedereen aardig gevonden worden. Afwijzing kan je niet verdragen, dat raakt je tot op het bot.

Persoonlijke ontwikkeling vind je reuze interessant

Je leest graag boeken en artikelen waarin je veel van jezelf en je dromen herkent. Je hoopt dat al die informatie je helpt ontdekken wie je echt van binnen bent en wat je wilt. Je hoopt bij elk nieuw boek waar je aan begint, dat die een transformatie in je leven teweegbrengt. Maar als je eerlijk bent, vind je het lastig om je boekenwijsheid in de praktijk toe te passen. Al dat lezen zet je heel erg aan het denken, maar te weinig aan het dóén.

Herken jij je hierin?

En voel jij dat het tijd is om oud zeer los te laten? Om jezelf te leren accepteren en waarderen? Om te leren hoe je dicht bij jezelf kunt blijven? En hoe je op je intuïtie kunt vertrouwen? Wil je zelfverzekerd in het leven staan? Wil jij je leven vormgeven zoals jij dat wilt? Wil je je niet meer aanpassen? En wil je mensen aantrekken die wel met jou op één lijn zitten?

Ik geef je de tips & tricks om….

wekelijks tijd en aandacht voor jezelf te nemen
in contact te komen met je kwetsbaarheid
je kwetsbaarheid te omarmen
ballast te lozen
beperkende overtuigingen los te laten
zelfverzekerder te worden
je echte ik zichtbaar te maken
overzicht te krijgen over je gevoelens en emoties
uit de slachtofferrol te stappen
jezelf en het leven te accepteren zoals het is, óf er iets aan te veranderen
en nog veel meer.

Ik post regelmatig blogs over dit soort onderwerpen. Daarnaast vind je onder GRATIS onder andere audio’s met visualisatie-oefeningen. En schrijfoefeningen. Daarmee kun je stappen zetten op het gebied van authenticiteit, autonomie, bewustzijn, zelfliefde, passie, missie, verbondenheid, levensvreugde en zingeving.