Ervaringen met NieuwetijdsVrouw

Sinds de cursus neem ik de energie van anderen niet meer over, dat is voor mij echt een verademing. Ik sluit me niet meer af. Ik kom niet meer uitgeput uit mijn werk, maar ik heb energie over. Ik reageer niet meer af op mijn man en zoon. … En ik doe dingen voor mezelf en neem tijd om uit te rusten, zonder dat ik me daar nog schuldig over voel.

Ik doe nu dingen die ik een jaar geleden niet eens zou kunnen bedenken. Het programma heeft me ook geholpen in de praktijk om mijn angsten aan te kijken en los te laten. Ik ga er op een andere manier mee om. … Soms doe ik nog een oefening, maar ik merk dat het vaak al genoeg is om een intentie te zetten, ik hoef er niet meer bewust voor te gaan zitten. …

Ik vond het een hele fijne cursus, je kunt het zelf doen wanneer je wilt, je kunt zeggen ik doe een of twee oefeningen, dat vond ik een groot voordeel, dat je het op je eigen tempo kunt doen.

Angela

Ik durf te zeggen dat het heel goed ga met mij….en mijn omgeving…. soms te moeilijk geweest om en over mezelf.. .gelukkiger mens geworden mede dank zij jou.. ❤dank daarvoor….open mijzelf en de rest komt vanzelf.

Martha Wouters

Ik wilde zo graag iets proberen om de onrust waar ik in zat te overwinnen, mijn hoofd zat zo vol. … De oefeningen voelden zo goed. Het werkt gewoon. Dus dat vertel ik altijd aan iedereen. … Ik denk dat ik me veel minder druk maak. Het blijft niet te lang meer hangen. Soms kon ik wel maanden over iets inzitten. Nu duurt het hooguit nog een paar dagen, dan is het weg.

Ik sta nu ook heel anders in mijn werk. Ik neem meer ruimte in. Ik houd me wel aan de regels maar niet meer zó strikt. Als ik nu een keer naar de fysio moet, wring ik me niet meer in alle bochten om dat buiten werktijd te doen, wat bijna onmogelijk is. En mensen gaan erop reageren, ze gaan rekening met me houden. Dat vind ik wel grappig, hoe dat werkt.

Pam

Tijdens mijn zoektocht naar antwoorden over mijn hooggevoeligheid stuitte ik op de Facebookgroep ‘Nieuwetijdsvrouw’. In deze groep leerde ik Renée kennen, won een ‘Roos reading’ en zo was het eerste contact buiten de Facebookgroep om een feit. En dat ervoer ik meteen als heel prettig en vertrouwd.

Ik zocht naar een manier om alles van me af te weren. Ik wilde mezelf beschermen tegen alle energieën van anderen. Ik vond hoog gevoelig zijn één grote last. Door mezelf af te sluiten, werd het gevecht met mezelf alleen maar groter en intenser. Ik putte mezelf uit..

Inmiddels had ik al diverse keren een kijkje genomen op de website van Nieuwetijdsvrouw. Ik vond daar veel herkenning en ik kwam op het punt dat ik (nog steeds sceptisch) dacht ‘Ok, dan ga ik een cursus doen bij Renée. Zoals zij het beschrijft voelt het fijn en geloof ik dat er voor mij ook een manier is om beter met energie om te gaan ‘. Ik had net een nare ervaring achter de rug waardoor het vertrouwen in de mens aanzienlijk beneden het 0-punt gedaald was. Maar tevens was deze ervaring een drijfveer om beter voor mezelf te gaan zorgen.

Ik koos voor de online-training omdat dit de goedkoopste cursus was. Eerlijk is eerlijk. Geld was een dingetje op moment van aanmelding. Ik heb de cursus in overleg met Renée in termijnen kunnen betalen, superblij mee! Dankbaar.

De online training bestaat uit o.a. diverse audiofragmenten per les, via internet. Persoonlijk vind ik het erg fijn dat het audiofragmenten zijn omdat je dan niet ‘afgeleid’ kunt worden door eventuele videobeelden. Voor mij opperste concentratie en dus de ideale gelegenheid om naar binnen te kunnen keren.

Het huiswerk, de vragen en de opdrachten zetten je er toe naar jezelf te kijken. Hoe ga ik met energie om? Is dit de juiste manier om er mee om te gaan voor mij? Hoe kan het anders?
In de lessen worden je diverse tools aangereikt om te kijken wat voor jouw het beste werkt.

Je kunt de lessen op je eigen tempo door werken wanneer en waar je maar wilt. Top!

Tijdens de cursus kon ik ook bij Renée terecht met een vraag over een oefening. Dezelfde dag had ik antwoord van haar en kon ik weer verder met mijn les. Erg fijn dat er ook ruimte is voor persoonlijke feedback.

De cursus heeft mij mezelf beter leren kennen. Mijn eigen energie. Ik heb onder andere geleerd hoe ik mijn eigen energie in balans kan brengen en beter in balans kan houden, waardoor ik meer energie heb om te genieten van de dag. Ik heb geleerd dat alles er mag zijn van mijzelf en van een ander (ja ! ook de energieën van anderen). De aangeboden handvatten helpen mij nu te omarmen wie ik ben, namelijk een prachtige gevoelige Nieuwetijdsvrouw. Ik kan nu werken met energie, zodat ik lekker in mijn vel zit en in mijn kracht sta.

Kortom een verrijking voor de ‘zoekende’ hooggevoelige vrouw! Dankjewel lieve Renée ♥

Angela van Garderen

De stukken die je schrijft raken me keer op keer. Alsof je op zielsniveau communiceert. Toen ik je oproep voor een reading las, maakte mijn hart een sprongetje. En tegelijkertijd zei een stemmetje ‘joh, doe normaal’. Ik liet het een paar dagen liggen en als het daarna nog steeds goed voelde zou ik me aanmelden. Zo geschiedde.

Wat een bijzondere ochtend heb ik gisteren mogen ervaren. Je wist niets van mij en mijn persoonlijk leven. Het is bijna een wonder hoe je op een afstand zo ontzettend dichtbij kon komen. Je beschrijvingen aan de hand van de roos, de aura’s en chakra’s waren heel treffend. Processen waar ik middenin zit! De toekomstbeelden kwamen overeen met hoe ik me die al voorstelde, wat mijn vertrouwen in die toekomst nog meer versterkt. Dankjewel, lieve Renee❤ Zodra de opname er is, ga ik eens rustig luisteren en het nogmaals op me laten inwerken. Ben erg benieuwd.

Irene Coerts

Wat een verhelderende reading heb ik van Renee mogen ontvangen.
De symboliek waarmee ze vertelt vond ik erg prettig. Hierdoor kon ik ook zelf een beeld creëren bij wat ze vertelde. Haar stem en houding zijn erg rustgevend waardoor ik makkelijk kon ontspannen. Een aanrader voor iedereen. Ook voor mensen die wat sceptisch staan tegenover readings, omdat het erg aards gebracht wordt.

Linda Olk

De Diepzielreading die ik van Renée heb ontvangen was heel bijzonder. Renée verteld heel duidelijk en treffend precies het proces wat er op dat moment gaande is. Wat ik heel mooi vond is dat ze ook kon zien hoe het proces zich verder gaat ontwikkelen. Het was voor mij heel leerzaam, verhelderend en het voelt super goed.
Dank je wel lieve Renée, voor jouw prachtige reading, ik vond het een hele bijzondere ervaring.

Manouschka Sap-Faber

Lieve Renée, bij deze wil ik je nogmaals bedanken voor de reading die ik afgelopen maandag van je hebt mogen ontvangen. Het was een mooie en bijzondere reading. Het gevoel alsof ik met mijn allerbeste vriendin te praatte was er één om nooit meer te vergeten. Je hebt mij in ieder geval weer een stukje verder op weg geholpen. Ik had een aantal vragen waarop ik het antwoord nog niet wist. Jij hebt deze antwoorden aan mij kunnen geven. Puur en zonder oordeel.

Je bent in staat om de energie die je voelt te vertalen naar het egoniveau. Zo komen hoofd en (hart)energie bij elkaar. Wat een bijzondere gave heb je, en hoe mooi dat je dit mag doorgeven aan een ieder die hiervoor openstaat. Ik wens je alle succes toe op het pad waarvoor je gekozen hebt. Ik voel dat dit jouw pad is, een pad die jou uitdaagt en ervoor zorgt dat je doet waarvan jij blij wordt. Het is je gegund. Liefs van Bernadet

Bernadet van Veldhuizen