Gevoeligheid in Balans is alweer bijna ten einde gekomen

Maar hoe nu verder?

 

Je hebt in de afgelopen maanden veel inzichten opgedaan, je bent enorm gegroeid in bewustzijn, en hebt veel tijd en aandacht besteed aan je binnenwereld.

Hoe houd je dit nu vast?
Want voor je het weet neemt het leven weer bezit van je. De dagelijkse beslommeringen en de mensen om je heen slokken je aandacht weer op. En daar ga je. Weg aandacht voor jezelf. Als je geen stok achter de deur hebt, is het makkelijk om je selfcare uit te stellen.

Dat heeft echter tot gevolg dat je hoofd het al snel weer over neemt. Je merkt dat je gedachten weer met je aan de haal gaan. Dat je lontje korter wordt. Dat je weer aan jezelf gaat twijfelen.

 

  • Je weet nu hoe je je gevoelens kunt doorleven, waardoor ze niet meer zo lang blijven plakken.
  • Je weet hoe je bij jezelf blijft in contact met anderen, en je energie bewaakt.
  • Je weet hoe je trouw kunt blijven aan jezelf, en liefdevol grenzen stelt.
  • Je weet hoe je contact kunt maken met je eigen kern, en je goed kunt voelen.

Het HOE is niet meer het probleem, dat heb je geleerd in het programma.

 

De uitdaging ligt hem nu in het blijven oefenen hiermee. Om je ervan bewust te blijven wat er gebeurt. Om het in de praktijk te blijven brengen.

Want je wilt niet terug naar waar je vandaan kwam. Je wilt die balans in jezelf behouden. Nog meer groeien als persoon. Nog beter (bij) jezelf kunnen blijven.

Zodat je de innerlijke rust steeds sneller terugvindt én langer vasthoudt. Waardoor je beter naar je innerlijk weten kunt luisteren. Je makkelijker je grenzen aanvoelt en aangeeft. Communicatie met anderen soepeler verloopt.

Kennis hebben en er niets mee doen, heeft hetzelfde effect als geen kennis hebben.

Als je het gevoel hebt dat je nu door wilt zetten, om de positieve lijn door te trekken, dan heb ik iets voor je:

Een vervolgtraject waarin de nadruk ligt op verdieping. Nog meer bewustwording, nog dieper zakken in jezelf, nog meer ruimte voor de kern van wie jij bent.

 

SCHATKAMER
Je krijgt toegang tot een schat aan oefeningen die zijn onderverdeeld in specifieke thema’s. Heb je behoefte aan een grondingsoefening? Dan zoek je die op. Blijft een bepaald gevoel maar hangen en kom je er niet uit? Dan doe je een oefening om los te laten. Of je kiest intuïtief een oefening uit.

De thema’s in de schatkamer zijn bijvoorbeeld grondingsoefeningen, energiemanagement (bij jezelf blijven, energie terughalen, etc.), healing, emotiemanagement en frequentieverhoging.

De oefeningen helpen je om je bewustwording door te zetten, bij jezelf te blijven en je nog verder te ontwikkelen op persoonlijk en intuïtief vlak. Zodat je je groei nog meer verankert in je leven. En je steeds meer de vrouw wordt die van binnen al aanwezig is.

 

PERSOONLIJKE BEGELEIDING
We hebben elke maand een persoonlijke sessie waarin we bespreken waar je tegenaan loopt. Soms heb je net een ander perspectief nodig om weer verder te kunnen. Een frisse blik die jouw blinde vlekken doorziet. Samen duiken we onder de oppervlakte, om te onderzoeken wat je werkelijk nodig hebt.

Ik zal je specifieke oefeningen aanbevelen. En als je een oefening nodig hebt die nog niet in de schatkamer staat, dan maak ik er een die speciaal op jou is afgestemd. Zodat deze precies aansluit op jouw situatie. Ook kun je tussendoor nog steeds met je vragen bij me terecht.

 

BONUS!
Je ontvangt een themareading van ca. 30 minuten waarin we dieper ingaan op een vraag die je hebt. Bijvoorbeeld ‘Hoe kan ik me beter voelen? Hoe kan ik beter mijn grenzen aangeven? Wat heb ik nodig om … los te laten? Wat heb ik nodig om de volgende stap te zetten?’.

De reading geeft je op een dieper niveau inzicht in waar je vastloopt en wat je kunt doen om de energie weer in beweging te krijgen. Zodat je niet meer tegen de stroom van het leven ingaat, maar meebeweegt en kunt bijsturen.

Dit traject is ideaal voor jou als je de positieve lijn van de afgelopen maanden wilt behouden, en je nog verder wilt ontwikkelen. Als je tijd en aandacht aan jezelf wilt blijven besteden om je beter te voelen. En ook een positieve bijdrage wilt zijn aan het leven van de mensen om je heen. Als je steeds behendiger wilt worden in het omgaan met emoties, gedachten en energie (van jezelf en anderen). En als je er niet weer alleen voor wilt staan, maar behoefte hebt aan een klankbord en echt gehoord en gezien wilt worden.

 

Je investering voor dit vervolgtraject is niet € 497 per 3 maanden (of € 950 per half jaar), wat ik eigenlijk van plan was om te vragen. Maar als je vóór 20 maart beslist, én omdat de schatkamer nog aangevuld moet worden, investeer je nu € 397 per 3 maanden, óf € 750 voor een half jaar.

Voel jij dat dit de juiste stap voor jou is?

 

Meld je nu aan en krijg direct toegang tot de schatkamer.

Veelgestelde vragen

Wanneer zijn de persoonlijke sessies?

De persoonlijke sessies (en de bonusreading) plan je zelf in mijn agenda, wanneer het jou uitkomt.

Wat gebeurt er na die 3 maanden/dat halve jaar?

Na afloop van de 3 maanden of het halve jaar kun je verlengen. Je kunt dan opnieuw kiezen of je het commitment aangaat voor een half jaar of 3 maanden. Kies je ervoor om niet te verlengen? Dan verlies je je toegang tot de schatkamer.

Hoe zit het dan met Gevoeligheid in Balans?

Je behoudt tot een jaar nadat je gestart bent toegang tot Gevoeligheid in Balans, ook als je niet het vervolgtraject doet.

 

Hoogsensitieve vrouwen hebben een belangrijke rol in deze wereld. Wij kunnen laten zien hoe je leeft vanuit je hart. Vanuit compassie, vertrouwen, en innerlijke kracht.

Laten we samen de wereld veranderen!

Liefs,
Renée ~ NieuwetijdsVrouw